Sport 2 Mai 2009 13:11
Trei dintre bodyguarzii finantatorului Stelei, Catalin Zmarandescu, Stefan Dediu si Nicolae Dumitrascu au fost eliberati vineri noapte, dupa ce le-au expirat mandatele de arestare preventiva, iar instanta a respins cererea procurorilor de prelungire a acestora.
La iesirea din arestul politiei, Catalin Zmarandescu a declarat ca nu a crezut ca "daca prinzi un infractor, ajungi la inchisoare".

Celelalte doua persoane arestate preventiv in cazul sechestrarii hotilor masinii lui Becali, si anume Mihai Mila si Marcel Popa, vor fi eliberate peste doua saptamani, cand le expira mandatele, informeaza NewsIN.

Tribunalul Bucuresti a respins, joi, recursul facut de Parchet impotriva deciziei Judecatoriei Sectorului 1 de a-i cerceta in libertate pe bodyguarzii lui Gigi Becali.

Judecatoria Sectorului 1 a decis, pe 24 aprilie, sa nu prelungeasca mandatele de arestare pentru Catalin Zmarandescu, Stefan Dediu, Nicolae Dumitrascu, Mihai Mila si Marcel Popa, aflati dupa gratii in dosarul Becali, insa decizia nu era definitiva.

Avocatul Aurelian Badulescu, unul dintre aparatorii celor cinci inculpati din dosarul Becali, a declarat ca Parchetul a cerut prelungirea arestarii preventive cu inca 30 de zile din trei motive: nefinalizarea unor expertize dispuse in cauza, administrarea de noi probe si prezentarea materialului de invinuire penala. Potrivit unui alt avocat, procurorii asteapta sa se finalizeze trei expertize, dintre care una balistica, asupra amelor ridicate, inca una informatica si una biologica.

Reamintim ca alte doua persoane au fost eliberate de judecatori in acest dosar. Tribunalul Bucuresti a decis vineri, 17 aprilie, ca Gigi Becali si Dumitru Beciu pot fi cercetati in libertate, cei doi fiind eliberati provizoriu sub control judiciar.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.