Sport 5 Mai 2009 13:08
Selectionerul nationalei, Razvan Lucescu, a declarat, luni, ca niciunul dintre internationalii romani nu l-a cautat de cand a fost numit in functie, dar a inceput sa ia legatura cu fiecare dintre acestia, informeaza NewsIn.
"Am inceput sa discut cu mai multi jucatori romani din strainatate. Incerc sa vorbesc cu toti, dar in functie de cum imi permite si mie timpul. Este important ca pana la prima convocare sa le transmit ideile mele pentru a fi familiarizati cu modul meu de a gandi si astfel va fi mai simplu. E normal sa ii caut eu", a spus Lucescu, adaugand ca unul dintre cei cu care a reusit sa discute este Mirel Radoi.

Acesta a afirmat ca nu l-a felicitat niciunul dintre componentii echipei nationale deoarece "e normal ca eu sa fiu cel care ii suna. Nu m-a sunat niciunul si nici nu ar fi trebuit sa faca asta".

Razvan Lucescu a fost numit saptamana trecuta selectioner al echipei nationale, urmand sa debuteze pe 6 iunie in partida cu Lituania, din cadrul preliminariilor CM 2010.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.