Sport 4 Mai 2009 01:52
Patronul din Ghencea, Gigi Becali anunta, din nou, ca vinde Steaua, motivand ca e decis sa iasa din viata publica. Finantatorul sustine ca ar fi dispus si acum sa renunte la fotbal, fiind foarte dezamagit de ce i s-a intamlat in ultimul timp, dar nu exista nici un ofertant pentru club.
In ceea ce priveste restantele financiare ale fotbalistilor, acestea vor fi platite atunci cand arabii vor trimite o transa din transferul lui Radoi, spune Becali, potrivit "Libertatea".

"Usor, usor, in 5-6 ani, vreau sa lichidez totul. Vand tot in afara de casa si curte!", anunta latifundiarul din Pipera.

"Daca vine o persoana sa cumpere, vand si Steaua. Sunt hotarat, dar deocamdata nu am cui. Am pus prea multa pasiune in toate. Politica, fotbal, afaceri. Chiar si in caritate am pus foarte multa pasiune. Acum nu mai vreau sa concurez cu nimeni. Patriciu sa fie sanatos! Cati sunt in fata mea? O suta. Sa fie sanatosi toti", spune Becali.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.