Sport 4 Mai 2009 13:35
Noul selectioner al echipei nationale a Romaniei, Razvan Lucescu, a semnat o intelegere cu FRF valabila pe doi ani si jumatate. Tehnicianul va avea un salariu de 250.000 de euro pe an, in contract fiind stipulat si un bonus de calificare la CE din 2012 in valoare de 300.000 de euro
"Razvan Lucescu va fi selectionerul echipei nationale pe o perioada de 2 ani si jumatate si are ca obiectiv calificarea la Campionatul European din 2012. Valoarea totala a contractului sau este de 600.000 de euro. El va lua 250.000 de euro pe an si mai are trecut un bonus de calificare la turneul final in valoare de 300.000 de euro. Totusi, nu sumele sunt importante, ci faptul ca am reusit sa gasim antrenorul potrivit. Cred ca salariul este decent pentru Romania. Si daca dai mai multi bani, nu ai garantia ca obtii performanta", a anuntat Lupescu, potrivit NewsIn.

Oficialul FRF a adaugat ca noul selectioner trebuia sa fie in activitate, sa fi avut succese pe plan international, dar si la echipele de club pe unde a trecut, iar Razvan Lucescu a fost tehnicianul care a corespuns cel mai bine acestor cerinte. Lucescu Jr a fost acceptat de membrii CEx si "toti au incredere ca va reusi sa isi indeplineasca obiectivul", a mai spus Lupescu.

Noul selectioner al Romaniei, Razvan Lucescu, a fost prezentat oficial in noua sa functie joi, in cadrul unei conferinte care a avut loc la Casa Fotbalului si la care a mai participat si directorul general al FRF, Ionut Lupescu.

Antrenorul lui FC Brasov, Razvan Lucescu, a fost validat miercuri in functia de selectioner al Romaniei, in urma sedintei Comitetului Executiv. Lucescu a fost numit in functie in locul lui Victor Piturca, acesta fiind demis luna trecuta de Comitetul Executiv al FRF in urma rezultatelor slabe din preliminariile CM din 2010.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.