Victoria in partida cu AS Roma de pe Olimpico este ultima sansa pentru Real Madrid de a ajunge in optimile Ligii Campionilor. Pentru prima data in istoria primei competitii continentale, "galacticii" depind de ultimul meci, ei reusind de cele mai multe ori calificarea cu doua etape inainte de finalizarea fazei grupelor. Fostul jucator al Romei Walter Samuel s-a aratat increzator in sansa madrilenilor, spunand ca "nu exista nici un pericol prin care Realul sa nu se califice". Samuel a mai mentionat si faptul ca Roma va avea un dezavantaj in fata echipei sale, aceasta constand in lipsa publicului fantastic de pe Olimpico. "Olimpico este un stadion extraordinar. Dar de aceasta data va fi un pic diferit, pentru ca tribunele nu vor avea spectatori. Ma gandesc cum ar fi daca Bernabeu ar gazdui o partida fara sa aiba suporteri. Infiorator, nu?", a spus Samuel, care a marturisit si faptul ca nu a vorbit cu nici unul dintre fostii sai colegi de la formatia romana, pentru a nu lasa loc de interpretari cu privire la rezultatul final al meciului.

Intr-o analiza sumara a lui Samuel asupra fostei sale echipe, fundasul "galacticilor" s-a aratat surprins de numarul mare de goluri primite de formatia italiana. Cu toate ca defensiva romana este fragila, Samuel a atras atentia asupra jucatorilor care vor evolua in atac. "Fotbalisti precum Cassano, Totti sau Montella pot intoarce singuri soarta unui meci care parea a fi pierdut".


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.