Sport 27 Aprilie 2009 03:32
Fostul arbitru international este preferat de majoritatea cluburilor din Liga I pentru a prelua sefia arbitrajului romanesc. Numele noului presedinte al CCA va fi anuntat miercuri, dupa sedinta Comitetului Executiv al FRF (programata initial astazi, dar amanata cu doua zile). Aron Huzu figureaza pe o lista pe care FRF a trimis-o cluburilor din primele trei ligi, contracandidatii sai fiind Ion Craciunescu, Dan Lazarescu si Ioan Igna.

Principalul sustinator al lui Huzu este Adrian Mititelu, patronul Universitatii Craiova, care a propus chiar ca sediul CCA sa fie mutat la Sibiu.

"Huzu e cel mai bun si sunt sigur ca el va fi sprijinit de majoritatea celor din provincie. Gata, nu mai decid echipele din capitala! Noi vrem sa jucam fotbal, nu trebuie sa ne furam intre noi. Daca unii incearca sa ne ia de fraieri, nu mai suntem pri­e­teni!", a spus Mititelu.

De ace­easi parere este si Adrian Porum­boiu, finantatorul lui FC Vaslui. "Si eu il sustin pe Huzu. Sunt eu prieten cu Ion Craciunescu, dar aici nu e vorba de prietenie", a spus Porumboiu. Acesta l-a atacat insa pe "gea­manul"sau din arbitraj.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.