Sport 27 Aprilie 2009 03:21
Peste 30 de oameni de fotbal, printre care se numara si patronul FC Arges, au primit rezolutie de "neincepere a urmaririi penale“ dupa ce le-au fost ascultate telefoanele timp de trei luni in 2007.

Dosarul "mita in fotbal” de la Pitesti a inceput de la zaharul lui Penescu, dar sportul rege a avut parte de o atentie speciala din partea DNA in ultimii ani.

Conform unui document primit de la DNA de Marin Condescu, peste 30 de oa­meni din fotbal au avut telefoanele ascul­tate si au fost monitorizati in 2007. Con­clu­zia procurorilor DNA a fost insa ca ba­nuielile de coruptie sunt nefondate in ceea ce-i priveste pe majoritatea dintre ei, un singur dosar fiind disjuns pentru cer­ce­tari mai ample.

Conform documen­tu­lui primit de liderul de sindicat, printre cei absolviti de vina se afla si fratii Cornel si Ilie Penes­cu, acestia avand convorbirile interceptate in perioada martie-iunie 2007.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.