Sport 27 Aprilie 2009 17:46
Capitanul lui Dinamo, Bogdan Lobont, a plecat duminica in Belgia, pentru a se opera la genunchiul drept in urma accidentarii suferite in partida cu Gloria Bistrita, cand a fost diagnosticat cu entorsa si fractura a ligamentelor incrucisate.
Goalkeeperul a parasit Romania, cu o cursa de Bruxelles, alaturi de sotia sa, si a fost asteptat la aeroportul Henri Coanda din Otopeni de mai multi fani dinamovisti care i-au urat multa bafta. Acesta urmeaza sa fie operat zilele viitoare la clinica doctorului Martens, bun prieten cu Mircea Rednic, acolo unde au mai fost supusi interventiilor chirurgicale si Florin Bratu, Ianis Zicu sau Cristian Pulhac, informeaza NewsIn.

"Pe langa laptop, de care nu pot sa ma despart, mi-am pus in geanta si mesajele de incurajare venite din partea fanilor. Le multumesc tuturor celor care au intrat pe blogul meu pentru a ma incuraja. Ma simt mult mai puternic cand stiu ca suporterii sunt alaturi de mine",
a afirmat internationalul roman inainte de plecare.
Lobont va mai ramane o perioada in Belgia dupa operatie, pana cand va primi acordul medicilor pentru a incepe programul de recuperare in Romania.

Bogdan Lobont a fost diagnosticat cu entorsa la genunchiul drept si ruptura a ligamentului incrucisat anterior si are nevoie de operatie, urmand sa lipseasca aproximativ 6 luni de pe gazon, dupa accidentarea suferita in minutul 78 al partidei cu Gloria Bistrita.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.