Sport 27 Aprilie 2009 16:16
Fotbalistul gruparii Drobeta Turnu Severin, Ionut Ilie, a fost lovit de mai multe ori cu palma peste fata de antrenorul-presedinte Vasile Manescu la finalul primei reprize a meciului cu FCM Targu Mures, din etapa a 26-a a Ligii a II-a, dupa ce s-a implicat intr-un conflict cu jucatorii oaspeti.

In minutul 45, la scorul de 1-1, arbitrul Zoltan Erdei l-a eliminat pe fundasul muresenilor, Adrian Gongolea, pentru proteste, iar la scurt timp formatia oaspete a intentionat sa se retraga de pe gazon, tehnicianul Cosmin Bodea protestand vehement la decizia centralului din Slatina, relateaza NewsIn.

Erdei a fluierat in cele din urma finalul primei reprize, insa intre componentii celor doua echipe a izbucnit un conflict, in care s-au impartit mai multe lovituri. In bataia generala a intrat si juniorul Drobetei, Ionut Ilie, aflat pe banca de rezerve, insa dupa numai 20 de secunde, a intervenit antrenorul-presedinte Vasile Manescu. Acesta i-a aplicat in mod repetat mai multe lovituri peste cap si fata fotbalistului in varsta de 18 ani, reprosandu-i pe un ton dur ca s-a implicat in conflict.

Arbitrul Zoltan Erdei a urmarit incidentul dintre cei doi si l-a eliminat pe Manescu, trimitandu-l in tribuna. Fotbalistul Ionut Ilie a ramas pe banca de rezerve pana la finalul meciului deoarece tehnicianul mehedintean nu a mai dorit sa-l trimita pe teren.

FC Drobeta a invins, duminica, la Vanju Mare, scor 2-1, pe FCM Targu Mures, intr-un meci din etapa a 26-a din Seria a II-a a ligii secunde. Oaspetii au deschis scorul in minutul 18 prin Antal, dar au fost egalati 15 minute mai tarziu, atunci cand Dan Ignat a inscris din sase metri. Golul victoriei mehedintenilor a fost marcat in minutul 62, de Moutinho, dintr-un penalty inexistent acordat de Erdei la un duel intre Paun si Pop.

In urma acestui rezultat, FCM Targu Mures a coborat pe locul 3 in clasament, cu 48 de puncte, fiind devansata de International Curtea de Arges, la golaveraj, in timp ce Drobeta se mentine pe cinci, cu 43 de puncte.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.