Sport 27 Aprilie 2009 16:10
Federatia Internationala de Tenis (ITF) a anuntat ca India a castigat la masa verde meciul cu Australia din Cupa Davis si s-a calificat in play-offul Grupei Mondiale, dupa ce australienii au anuntat ca nu vor trimite nicio echipa la Chennai din motive de securitate, informeaza site-ul competitiei.
"ITF regreta si dezaproba decizia Australiei de a nu juca meciul de Cupa Davis cu India, programat pe 8-10 mai, la Chennai. Dupa decizia Australiei de a nu trimite echipa, India este declarata invingatoare si este calificata pentru play-off-ul de accedere in Grupa Mondiala din luna septembrie. In scurt timp, ITF va decide ce sanctiuni vor fi aplicate Australiei ca urmare a neprezentarii la acest meci, conform Regulamentului Competitiei in 2009", se arata in comunicatul ITF, citat de NewsIn.

Federatia Australiana de Tenis a anuntat sambata ca nu va trimite echipa de Cupa Davis la Chennai unde ar fi trebuit sa se desfasoare meciul cu India din cadrul Zonei Asia/Oceania in perioada 8-10 mai, din motive de securitate. Echipa Australiei a castigat de 28 de ori Salatiera de argint, in timp ce India a jucat de trei ori finala acestei competitii.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.