Fostul antrenor al echipei Steaua Bucuresti, Walter Zenga, nu duce lipsa de oferte dupa despartirea de formatia din Bulevardul Ghencea, de serviciile sale fiind interesate grupari din Italia si Anglia.

Potrivit agentiei italiene Sports, Zenga se afla in tratative cu gruparea italiana Chievo Verona, dar a avut discutii si cu oficialii clubului britanic din liga secunda engleza Derby County. Italianul a precizat ca va lua o hotarare la sfarsitul saptamanii. Derby County a ratat promovarea in Premiere League, fiind invinsa, in semifinalele barajului de echipa Preston.

Zenga, care a fost demis cu trei etape inainte de finalul campionatului in Romania, mai are oferte de la FC Parma, formatie aflata la baraj pentru mentinerea in Serie A, dar si de la formatiile Arezzo si Salernitana din Serie B.

In alta ordine de idei, la Steaua se cauta inca antrenor. Surse din cadrul gruparii din Ghencea au afirmat faptul ca presedintele executiv, Mihai Stoica, a plecat ieri dimineata din tara cu destinatia Spania, probabil pentru a-l convinge pe fostul tehnician al "galacticilor", Vicente del Bosque, sa pregateasca Steaua.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.