Sport 27 Aprilie 2009 10:42
Slovacul Ladislav Scurko, atacant al echipei HC Kosice, a recunoscut ca a omorat un arbitru in luna ianuarie a anului 2008, fapta pentru care risca 20 de ani de inchisoare, dar motivele crimei raman necunoscute, a anuntat, vineri, politia slovaca, citata de AFP.

Scurko (23 de ani) a fost acuzat de omor, iar pedeapsa pentru aceasta fapta poate ajunge la 20 de ani de inchisoare, dupa cum a spus purtatorul de cuvant al politiei slovace, Karol Korpas, citat de NewsIn. Conform acestuia, hocheistul l-a ucis pe arbitru cu cel putin 14 lovituri de cutit in piept, crima petrecandu-se aproape de orasul Kosice.

Arbitrul se numea Marek Liptaj si avea 26 de ani, el decedand pe loc din cauza multiplelor leziuni. Dupa ce l-a ucis, Scurko l-a ingropat pe arbitru intr-o padure, unde a fost descoperit, din intamplare, in luna decembrie a anului trecut.

Motivul crimei nu este deocamdata cunoscut, dar politia sustine ca hocheistul a actionat manat de impuls, crima sa nefiind premeditata.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.