Sport 27 Aprilie 2009 14:35
Finantatorul Stelei, Gigi Becali, a declarat vineri ca perioada petrecuta in arest l-a facut sa-si schimbe modul in care priveste viata si felul in care traieste meciurile echipei sale, iar ca o dovada in acest sens a subliniat ca ii este indiferent rezultatul partidei cu CS Otopeni

"Nu am nicio emotie pentru meciul cu CS Otopeni, chiar daca am facut egal cu ei in tur. Avem multi jucatori suspendati pentru aceasta partida? Foarte bine, ce ma intereseaza pe mine? E fotbal pana la urma, si eu la fotbal ma distrez. Sunt alte lucruri mai urate, arestul spre exemplu, acoloa unde nu ai aer, nu poti sa te bucuri de dreptul dat de Dumnezeu, de aer. In arest nu poti sa dai un telefon, nu ai dreptul la informare, nu poti sa te uiti la televizor, nu poti face nimic", a spus Gigi Becali, citat de NewsIn.

Patronul ros-albastrilor a intarit ideea ca nu-l mai intereseaza fenomenul fotbalistic si a raspuns pe un ton ironic intrebarilor despre eventualele transferuri ale gruparii din Ghencea: "Daca-l cumparam pe Tiago? Da, bineinteles... Nu ma mai intereseaza transferurile, imi vad de viata mea si de familie, si cu asta, basta! La revedere fotbal si politica. M-am saturat de ce se intampla in tara asta. Nu ma tem ca atitudinea mea va afecta echipa".

"Cui sa vand Steaua? Daca vrea Viorel Paunescu sa cumpere, sa dea banii!", a fost raspunsul lui Becali atunci cand a fost intrebat cum va arata viitorul Stelei si daca omul de afaceri Viorel Paunescu ar putea achiztiona gruparea din Ghencea.

Latifundiarul din Pipera a lasat sa inteleaga ca perioada petrecuta in arest a lasat amprente asupra modului sau de a privi viata: "Acesta va fi noul meu mesaj pentru romani, dragoste, credinta, Hristos a inviat si tot asa. Cand o sa ma mai intrebe presa de fotbal, o sa vorbesc si de asta, dar si de pace, iubire, credinta...".

La auzul informatiei ca exista mai multe suspiciuni cu privire la modul in care Tribunalul Bucuresti a decis eliberarea sa din arest, Becali a spus: "Foarte bine, sa analizeze si asta, dar sa analizeze si cum am fost arestat, cum s-a facut ancheta de catre procurori, ca hotii sunt in libertate".

CSM face verificari privind modul in care a fost repartizat dosarul aleatoriu vizand recursul declarat de George Becali impotriva deciziei Judecatoriei Sectorului 1, a declarat, joi, purtatorul de cuvant al Consiliului, Cecilia Morariu.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.