Sport 27 Aprilie 2009 13:27
Fostul manager al lui Chelsea Londra, Luiz Felipe Scolari, ar putea fi numit in functia de selectioner al reprezentativei Angolei, conform spatamanalului portughez Sol, care noteaza ca tehnicianul brazilian a ajuns la un acord de principiu cu oficialii federatiei statului african

Scolari (60 de ani) va da un raspuns final in zilele urmatoare, dupa ce va face o vizita in Angola pentru a vedea care sunt conditiile de lucru, informeaza NewsIn.

Postul de selectioner al nationalei Angolei a ramas vacant pe data de 17 aprilie, dupa demisia tehicianului autohton Mabi de Almeida.

Luiz Felipe Scolari a fost concediat din functia de antrenor al lui Chelsea Londra in luna februarie, fiind inlocuit de tehnicianul olandez Guus Hiddink. Acesta a mai pregatit in trecut reprezentativa Braziliei si cea a Portugaliei, dar si formatii precum Cruzeiro, Palmeiras sau Gremio.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.