Atacantul roman urmeaza sa ajunga la Fiorentina, intr-o tranzactie al carei scop este aducerea lui Cassano la Torino

Juventus Torino nu renunta sub nici o forma la aducerea lui Antonio Cassano, atacantul lui AS Roma. Dupa mai multe incercari esuate, "Batrana Doamna" a pregatit o noua strategie pentru aducerea vedetei romane, in care este implicat si Adrian Mutu. Conform cotidianului "Nove da Firenze", internationalul roman ar putea fi cedat de Juventus la Fiorentina, de unde torinezii doresc sa-l readuca pe Fabrizio Miccoli pentru a-l oferi lui AS Roma, la schimb cu Antonio Cassano. Directorul sportiv al lui Juventus, Lucciano Moggi, a admis tratativele, dar a precizat ca deocamdata nu exista nimic concret.

"Este prea devreme sa vorbim despre acest lucru. Ne revedem dupa ce Roma va avea un nou antrenor, pana atunci este inutil sa facem speculatii", a declarat eminenta cenusie a campioanei Italiei. Inca de la anuntarea transferului sau la Juventus, numele lui Mutu a fost vehiculat ca moneda de schimb pentru aducerea lui Cassano, iar oficialii torinezi au lasat in permanenta sa se inteleaga ca nu exista o strategie foarte clara in ceea ce-l priveste pe atacantul roman. Daca va ajunge la Fiorentina, Mutu se va reintalni cu antrenorul Cesare Prandelli, cu care a lucrat in perioada cand a evoluat la FC Parma. Prandelli l-a inlocuit, la finalul actualului sezon, pe Dino Zoff, si a fost unul din cei mai energici sustinatori ai "Briliantului" in perioada in care atacantul roman a fost implicat in scandalul drogurilor. In eventualitatea unui transfer in Toscana, Mutu ar putea face pereche in atacul Fiorentinei cu bulgarul Valeri Bojinov.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.