Patronul din Ghencea a fost refuzat de Gheorghe Hagi, de Dan Petrescu si de fostul sau antrenor, Walter Zenga

Patronul Gigi Becali cauta in continuare un antrenor pentru Steaua. Dupa ce Gheorghe Hagi a refuzat postul, Becali si-a pus cenusa in cap si s-a rugat de Walter Zenga sa se intoarca in Ghencea. Tehnicianul italian s-a razbunat insa pe patronul stelist, Gigi Becali, dupa ce latifundiarul l-a dat afara de la echipa cu trei partide inainte de finalul sezonului. Walter l-a refuzat pe fostul sau patron, satul de scandalurile pe care a fost nevoit sa le suporte in cele zece luni de antrenorat in Ghencea.

"Nu mi se pare normal ca, dupa ce a fost refuzat de Hagi si de alti antrenori, sa sune la mine si sa ma intrebe daca ma intorc. Nu mi se pare corect. Oricum, plec cu o amintire foarte frumoasa despre Steaua, dar asta e tot", a spus tehnicianul italian, care nu s-a lasat impresionat de remuscarile afisate de patronul din Ghencea. Zenga l-a atacat si pe Titi Dumitriu, care a minimalizat meritele italianului in castigarea titlului.

"Titi Dumitriu a gresit, a uitat un lucru foarte important: nu a castigat Zenga sau altcineva, a castigat Steaua. Probabil ca pe domnul Dumitriu nu-l intereseaza nimic de Steaua", a spus italianul. Cotidianul italian "Gazzetta dello Sport" scrie ca Zenga este curtat intens de formatia din Serie A Chievo Verona. Marti, fostul tehnician al ros-albastrilor a vorbit cu presedintele veronezilor, Luca Campedelli, si sunt sanse mari ca din sezonul viitor Zenga sa antreneze in Serie A. In aceste conditii, singura varianta care i-a mai ramas lui Gigi Becali este antrenorul Sportului Studentesc, Dan Petrescu.

"Bursucul" l-a refuzat o data pe patronul din Ghencea, dupa care a parut tentat sa accepte conducerea tehnica a nou-promovatei FC Vaslui. Deocamdata, principalul sponsor al vasluienilor, Adrian Porumboiu, nu l-a convins pe Petrescu sa vina la Vaslui, astfel ca "Bursucul" este posibil sa ia din nou in calcul oferta Stelei. Dupa atatea refuzuri intampinate, patronul Gigi Becali a decis sa nu se mai grabeasca, propunandu-si sa gaseasca un antrenor pana la sfarsitul lunii, atunci cand are loc reunirea lotului. Becali a lasat sa se inteleaga faptul ca, dupa ce nu a gasit nici un antrenor roman dornic sa preia Steaua, este posibil sa se gandeasca tot la un tehnician din strainatate.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.