Ieri, la Tribunalul Bucuresti, a inceput procesul in care Oana Pellea, fiica regretatului Amza Pellea, l-a dat in judecata pe Gigi Becali cerandu-i daune morale si materiale pentru ca acesta a folosit imagini ale tatalui ei in timpul campaniei electorale. La termenul de ieri procesul s-a amanat din motivul ca Becali nu avea aparator. Avocata Oanei Pellea, Ana Gnoste, a declarat ca la urmatorul termen, din 13 septembrie, va anunta valoarea daunelor cerute de actrita.

Fiica lui Amza Pellea sustine ca patronul Stelei nu ar fi avut dreptul sa foloseasca imaginea tatalui ei (un videoclip care a aparut in timpul campaniei electorale pentru alegerile prezidentiale, ce facea parte din filmul "Mihai Viteazul" - regia Sergiu Nicolaescu - in care Amza Pellea juca rolul principal), in baza legii care prevede ca drepturile rezultate din difuzarea operelor unui artist sunt preluate dupa moartea sa de catre mostenitori, in speta de fiica lui Amza Pellea.
Patronul Stelei a declarat ca nu stie sa fi incalcat vreo lege pentru ca a obtinut acordul regizorului Sergiu Nicolaescu la realizarea videoclipului.


Despre autor:

Sursa: Realitatearomaneasca.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.