Un judecator din cadrul Tribunalului din Praia Grade, un oras situat pe litoralul statului brazilian Sao Paulo, a respins cererea de punere in libertate provizorie a lui Edson do Nascimento (Edinho), fiul legendarului fotbalist brazilian Pele. Edinho, in varsta de 35 de ani, fost portar al echipei FC Santos, a fost arestat in urma cu o saptamana pentru trafic de droguri, in asociere cu alte 50 de pesoane si urmeaza sa-si astepte judecata in inchisoare. Fiul lui Pele a recunoscut ca a avut legaturi cu o banda de traficanti de droguri si a admis ca risca sa petreaca urmatorii trei ani in spatele gratiilor.

"Sunt vinovat si nu am secrete. Sunt pregatit sa fac doi sau trei ani de inchisoare. Intelegeti?", a afirmat Edinho, in fata agentilor Brigazii de Stupefiante din Sao Paulo, potrivit declaratiilor inregistrate pe banda video si difuzate luni de presa. Initial, el negase acuzatiile, insa, in cele din urma, a recunoscut, probabil si pentru a obtine o pedeapsa mai mica.

Potrivit legilor braziliene, traficul de droguri este pedepsit cu inchisoarea de la 3 la 10 ani. Edinho, unul din cei sase copii recunoscuti de Pele, nascut la Santos, dar care a trait la New York de la 5 la 20 de ani, a fost arestat in cursul unei vaste operatiuni a politiei. Pele, acum in varsta de 64 de ani, s-a declarat consternat cand a aflat ca fiul sau este consumator si traficant de droguri.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.