Inainte de meci, suporterii au scandat numele lui Gheorghe Hagi, care nu a fost prezent la stadion, ci a vazut jocul de la Constanta, el nedorind sa atraga atentia asupra sa prin eventuala prezenta in arena. Gigi Becali a afirmat ca va discuta, luni sau marti, cu Hagi pentru a-i propune sa preia echipa. "Am vorbit cu Hagi, a spus ca are treaba si trebuie sa plece in strainatate. Ma voi intalni eu el, luni sau marti, sa discutam. Evident ca titlul este si al lui Zenga, i-am dat si lui medalia, pentru ca este si contributia lui", a spus Becali.

Fostul secund al Stelei, Massimo Pedrazzini, a urmarit meciul din loja, alaturi de Gigi Becali si de presedintele executiv Mihai Stoica, care asista pentru prima oara la un meci dupa incidentul cu suporterul de la CFR Cluj. Pedrazzini a declarat ca, alaturi de Walter Zenga, a avut "cea mai mare bucurie din lume".
"M-am bucurat foarte mult pentru acest succes. Ii multumesc lui Zenga, impreuna am avut cea mai mare bucurie din lume. Walter a facut o echipa puternica in Ghencea. Ii voi inmana eu medalia de campion. Atmosfera din Ghencea este una din cele mai frumoase din Europa. Este comparabil cu ce am vazut cand a castigat Milan titlul. Daca spectatorii m-au aplaudat, inseamna ca am facut ceva bun", a spus Pedrazzini.

Inainte de meci suporterii stelisti au prezentat o coregrafie cu placute rosii, albastre si galbene, iar la peluza cu galeria erau steaguri ros-albastre si o panza rosie, pe care era scris numarul 22. Cand au aparut pe teren, jucatorii stelisti au afisat un banner pe care scria: "Alaturi de voi pentru titlul 22".

Publicul a marcat cele doua goluri!

Antrenorul echipei Steaua, Dumitru Dumitriu, a declarat ca suporterii stelisti au avut o contributie extrem de importanta in victoria cu Poli Timisoara apreciind ca "publicul a marcat cele doua goluri" care au adus gruparii din Bulevardul Ghencea titlul de campioana.

"Eu sunt obisnuit cu titlurile. A fost greu, dar am reusit sa jucam bine in aceste trei etape si sa iesim campioni, asa cum trebuie si cum meritam. Timisoara a jucat foarte bine si cu atat mai mare este victoria. Am castigat pe valoarea echipei, am contribuit si eu un pic, exact cat trebuie, si suntem cu totii bucurosi. In Europa este mai greu, dar cu patru-cinci jucatori de valoare putem face o echipa competitiva. La 0-1 am avut emotii, dar aveam o presimtire ca publicul ne ajuta si nu ne lasa, iar publicul a marcat cele doua goluri", a afirmat Dumitriu.

Fiesta in Piata Universitatii

Gigi Becali, patronul Stelei, a sarbatorit in Piata Universitatii, alaturi de aproximativ o mie de suporteri stelisti, castigarea titlului de campioana. Gigi Becali s-a urcat, impreuna cu jucatorii Dorinel Munteanu si Mirel Radoi, pe automobilul sau marca Maybach, si a scandat alaturi de suporteri, fluturand un steag cu insemnele clubului. Apoi, jucatorii stelisti au sarbatorit castigarea titlului la un restaurant din cartierul Drumul Taberei. A fost pregatit un tort ros-albastru pe care scria "Steaua -22". La petrecere a fost prezent un taraf, cele mai solicitate melodii fiind: "Mai avem un singur dor, Liga Campionilor" si "Am bagat dusmanii in boala, Steaua este campioana".


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.