Sport 3 Aprilie 2009 02:31
Pugilistul roman Adrian Diaconu, campion mondial WBC la catergoria semigrea, a semnat joi un nou contract cu Interbox valabil pe doi ani, se arata intr-un comunicat remis agentiei NewsIn.

Presedintele Interbox, Eric Lucas, a vorbit despre semnarea acestui contract:

"Adrian Diaconu este un membru foarte important al Interbox si sunt foarte fericit cu aceasta noua intetelegere, care ii va revigora cariera. El a muncit mult sa devina campion mondial si vrem sa isi apere de cateva ori titlul la Montreal".

Pugilistul roman a vorbit si el despre noul contract si s-a declarat fericit:

"Este o saptamana senzationala, in sfarsit voi boxa la Montreal si am semnat un nou contract. Aceasta noua intelegere imi va permite sa fiu mai activ si sa imi apar centura in fata fanilor care intotdeauna m-au incurajat. Vreau sa ofer Montrealului cel mai bun box al meu".

Adrian Diaconu va boxa pe 4 aprilie la Montreal intr-o gala la Centre Bell cu pugilistul canadian David Whittom, intr-o lupta de opt runde in care nu isi va pune centura in joc.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.