Sport 3 Aprilie 2009 18:32
Antrenorul lui Dinamo, Mircea Rednic, a declarat joi ca este sigur de victorie in derby-ul cu Rapid, chiar daca are cativa jucatori care vin de la nationala cu moralul scazut dupa esecurile cu Serbia si Austria

"Sunt sigur ca vom face un meci bun si vom castiga. Este foarte important pentru noi sa castigam si sunt sigur ca o vom face. Nu se simte presiunea inaintea acestui joc. E unul important, dar problema este ca am jucatori care nu au ajuns inca la echipa", a spus Mircea Rednic, promitand ca va face tot posibilul sa-i imbarbateze pe jucatorii sai convocati la nationala: "E o lovitura grea pentru ei, nu mai sunt sanse de calificare, dar mai am doua zile si trebuie sa le ridic moralul", informeaza NewsIn.

Antrenorul dinamovistilor s-a plans de pauza din campionat impusa de meciurile echipelor nationale, explicand ca aceasta a reprezentat un impediment in pregatirea elevilor sai. "Nu prea am avut avantaje in aceasta pauza, pentru ca n-am avut la dispozitie nici macar un lot de handbal. A trebuit sa completez lotul cu jucatori de la echipa a doua. A fost un dezavantaj pentru Dinamo", a explicat tehnicianul.

Rednic i-a luat apararea lui Piturca dupa esecurile nationalei: "N-a mai fost organizare. Cand nu sunt rezultate, tot timpul antrenorul e de vina, dar sa nu uitam ca Piturca a avut rezultate importante la nationala". Totodata, tehnicianul dinamovist a evitat sa spuna daca si-ar dori sau nu la nationala, replicand: "Eu ma gandesc la meciul de sambata, nu la nationala. Viitorul meu e la Dinamo, ma intereseaza doar ce fac la echipa mea de club".

La antrenamentul de joi seara, Torje, Tamas si Ze Kalanga s-au pregatit separat, in timp ce Adrian Cristea si Claudiu Niculescu, reveniti dupa accidentari, s-au pregatit normal.

Lobont si Marius Niculae, abia veniti cu nationala din Austria, au sosit cu intarziere la antrenament, in timp ce N'Doye nu a participat la sedinta de pregatire, urmand sa ajunga la Bucuresti la ora 22:00. Un alt absent a fost Moti, care a jucat la Romania B si este la Munchen.

Derby-ul Dinamo-Rapid, din etapa a 22-a a Ligii I, se va disputa sambata, de la ora 21:00. In jocul tur, rapidistii s-au impus la limita, scor 2-1.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.