Sport 3 Aprilie 2009 12:26
Directorul general al FRF, Ionut Lupescu, a declarat joi ca nationala Romaniei a intalnit o echipa fara experienta, dar presiunea meciului cu Austria si-a pus amprenta asupra unora dintre tricolori, transmite trimisul NewsIn in Austria
"Meciul cu Austria nu aveam voie sa il pierdem, la modul in care a aratat formatia adversa. La multi dintre jucatorii nostri s-a simtit presiunea si am fost coplesiti. Vom analiza saptamana viitoare situatia impreuna cu Victor Piturca si apoi vom lua o decizie", a declarat Ionut Lupescu la plecarea din Austria.
Delegatia Romaniei a parasit joi orasul Klagenfurt, la ora 12:00, tricolorii urmand sa ajunga in tara in jurul orei 14:00.

Echipa nationala a Romaniei a fost invinsa, miercuri, cu scorul de 2-1, de reprezentativa Austriei si continua sa ocupe penultimul loc in Grupa a 7-a de calificare la CM 2010, cu doar 4 puncte dupa cinci meciuri disputate.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.