Sport 2 Aprilie 2009 02:19
Clubul ilfovean nu a depus documentatia necesara licentierii in Liga I in sezonul viitor si va incepe sezonul urmator in Liga a II-a, indiferent pe ce loc termina actuala editie de campionat. Rapidul si-a platit datoriile si a dus dosarul la FRF in ultima zi.

Incheierea perioadei de depunere a dosarelor pentru obtinerea licentei de club profesionist, care a avut loc pe 31 martie noaptea, a adus si prima echipa retrogradata pentru acest criteriu.

Aceasta este CS Otopeni, care nu si-a dus actele solicitate la FRF, motiv pentru care, la finalul acestui sezon, va merge in Liga a II-a, indiferent pe ce pozitie termina acest campionat de Liga I.

Clubul ilfovean are sanse infime sa mai ramana in primul esalon, aflandu-se pe locul 17, cu 11 puncte, la 11 puncte distanta de primul loc care se salveaza si de aceea nici nu s-a mai obosit sa intocmeasca stufoasa documentatia solicitata conform manualului de licentiere editat de UEFA.

Pana acum, singurul club din Romania care a retrogradat din cauza neprimirii avizului FRF a fost Sportul Studentesc, acum trei sezoane, insa atunci studentii au terminat pe locul patru, dupa ce o perioada au avut chiar sanse la titlu.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.