Sport 2 Aprilie 2009 02:00
Mijlocasul Paul Codrea a declarat, miercuri, dupa infrangerea cu Austria, scor 1-2, ca nationala "s-a facut de rusine" in acest meci si considera ca s-ar impune o reconstructie a echipei, tinand cont de ultimele rezultate inregistrate, transmite NewsIn.

"Cei care am fost aici ne-am asumat responsabilitatea, dar ne-am facut de rusine in acest meci. Nationala are nevoie de o reconstructie. Poate asta e valoarea noastra, insa e criza in tot fotbalul romanesc in acest moment. Noi ne-am dori in continuare sa ramana Piturca antrenor, situatia e foarte trista. Nu-mi explic nici eu ce se intampla, dar in viata te mai intalnesti si cu astfel de momente", a spus Codrea.

Autorul unicului gol al nationalei impotriva Austriei, Cristian Tanase, s-a declarat multumit de jocul echipei si spera sa fie convocat si pe viitor la prima reprezentativa.

"Eu cred ca toata echipa a facut un joc bun. Puteam sa marcam si noi mai mult, am avut mai multe ocazii, dar, din pacate, nu am reusit sa castigam. Ne-am incurajat in vestiar reciproc dupa acest meci si am dori sa ramana domnul Piturca. Sper sa mai fiu chemat si pe viitor, sa joc la fel cum am jucat si in aceasta seara", a afirmat mijlocasul in varsta de 22 de ani.

Echipa nationala a Romaniei a fost invinsa, miercuri, cu scorul de 2-1, de reprezentativa Austriei si continua sa ocupe penultimul loc in Grupa a 7-a de calificare la CM 2010, cu doar 4 puncte dupa cinci meciuri disputate.
In cealalta partida a grupei, Franta s-a impus cu 1-0, pe teren propriu, in fata Lituaniei.

In urma acestor rezultate, clasamentul Grupei a 7-a arata astfel: 1. Serbia 12p (5j), 2. Franta 10p (5j), 3. Lituania 9p (6j), 4. Austria 7p (5j), 5. Romania 4p (5j), 6. Insulele Feroe 1p (4j).


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.