Sport 1 Aprilie 2009 23:57
Patronul Stelei, Gigi Becali, l-a scos la vanzare pe Ianos Szekely si il anunta pe portarul columbian Zapata ca “este pe faras“. Ghionea a facut entorsa la ultimul antrenament.

Patronul Stelei, Gigi Becali, a inceput curatenia de primavara in Ghencea. Nemultumit de prestatia mijlocasului Ianos Szekely, latifundiarul din Pipera s-a decis sa-l scoata la vanzare.

Zile grele il asteapta si pe portarul ros-albastrilor, columbianul Zapata. “Szekely este de vanzare, costa 500.000 de euro plus TVA.

Szekely are sansa ursului de a mai juca la prima echipa. Zapata e pe faras, noi il avem pe Cezar Lungu, care la ora asta e mai bun decat Zapata, dar daca antrenorii nu promoveaza jucatori de la echipa a II-a... Il inteleg si pe Lacatus intr-un fel, doreste sa ia titlul, nu vreau sa ma bag, dar, daca ar fi dupa mine, eu l-as baga varf pe Rusu imediat.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.