Sport 1 Aprilie 2009 23:40
Clubul Rapid si-a depus dosarul in vederea obtinerii licentei pentru sezonul 2009-2010, a declarat, marti, pentru NewsIn, presedintele Comisiei de Licentiere din cadrul FRF, Viorel Duru.

"Cei de la Rapid m-au tot sunat astazi sa ii astept sa aduca si ei dosarul si, intr-un final, l-au depus dupa ora 20:00. Acum vom vedea daca el este complet, dupa ce il vor analiza expertii. Cei de la Rapid au spus ca toate actele sunt in regula, ca au achitat toate datoriile. Un raspuns in privinta primirii licentei pentru sezonul viitor vor primi, ca de altfel toate cluburile, la data de 31 mai, dupa analiza dosarelor", a precizat Duru, pentru NewsIn.

Oficialul Federatiei a mentionat ca pana marti seara isi depusesera dosarele 25 din cele 28 de cluburi, dar celelalte trei mai au timp pana la ora 24:00: "S-au depus 25 de dosare din 28. Echipele care nu au depus dosarele, una din Liga I si doua din Liga a II-a, daca nu se vor prezenta pana la ora 24:00, nu vor primi licenta pentru sezonul viitor. Dosarele vor fi analizate de 5 experti, care pana la 15 mai vor face un raport. Intre 25-31 mai, cluburi pot face apel in privinta deciziei Comisiei".

Toate cele 18 cluburi din Liga I si primele 5 clasate in cele doua serii ale Ligii a II-a trebuie sa isi depuna dosarele pentru obtinerea licentei pentru sezonul 2009-2010 pana la 31 martie 2009, in caz contrar ele neputand evolua in primul esalon fotbalistic. Cele 10 echipe din liga secunda carora li s-a solicitat depunerea documentatiei sunt Ceahlaul, CSM Ploiesti, Progresul, Delta Tulcea, Dunarea Galati, FCM Targu-Mures, Unirea Alba Iulia, CSM Ramnicu Valcea, International Curtea de Arges si Drobeta Turnu Severin.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.