Sport 1 Aprilie 2009 16:28
Atacantul Adrian Mutu a declarat, marti, ca va putea evolua in partida de miercuri cu reprezentativa Austriei chiar daca la antrenamentul oficial a resimtit dureri la genunchiul stang si s-a pregatit separat, urmand ca la finalul sezonului sa se opereze, transmite trimisul NewsIn in Austria.

"Voi juca in acest meci chiar daca am inca probleme, nu la coaste, unde m-am lovit in partida cu Serbia, ci unele mai vechi. Cred ca voi fi apt impotriva Austriei, insa la finalul sezonului este indicata o operatie", a spus Mutu, care are probleme la genunchiul stang inca din toamna.

Fotbalistul Fiorentinei afirma ca tricolorii nu isi mai pot permite sa mai faca vreun pas gresit in partida cu Austria. "E un meci capital pentru noi, nu ne ajuta nici macar un egal. Am incercat sa fiu mai optimist decat multa lume dupa infrangerea cu Austria, dar asta nu inseamna ca nu am fost dezamagit. Va fi dificil sa castigam meciurile cu rivalele noastre, insa e posibil fiindca noi am mai invins echipe de acest nivel. Noi trebuie sa fim uniti si sa transformam tot ce a fost negativ in ceva pozitiv", a precizat acesta.

Adrian Mutu este alaturi de selectionerul Victor Piturca si considera ca acesta ar trebui sa ramana macar pana la finalul campaniei de calificare. "E adevarat ca nu-l ajuta rezultatele, dar nu e numai vina dansului. Vom juca impotriva Austriei nu numai pentru el, ci pentru Romania. Daca vom reusi sa castigam, lucrurile se vor linisti intr-o oarecare masura. Apoi, cei de la Federatie vor decide ce se intampla, daca ramane sau nu. Din partea noastra, am vrea sa ramana macar pana la finalul campaniei", a mai declarat acesta, adaugand ca isi doreste sa-i ajute pe jucatorii tineri care sunt selectionati sa se integreze cat mai bine la nationala daca se intentioneaza un schimb de generatii.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.