Sport 1 Aprilie 2009 15:25
Nationala Romaniei a efectuat, marti, antrenamentul oficial inaintea partidei cu Austria, pe terenul unei grupari de liga a IV-a, pentru a proteja suprafata de joc a stadionului Hypo-Arena care este deteriorata de precipitatiile cazute in ultima vreme, transmite trimisul NewsIn in Austria.

Toti jucatorii au inceput normal antrenamentul, insa dupa aproximativ 15 minute golgheterul echipei nationale Adrian Mutu a resimtit dureri la genunchiul stang si si-a continuat pregatirea alaturi de unul dintre preparatorii fizici. Acesta a facut mai multe miscari pentru a vedea daca genunchiul poate fi fortat, iar dupa aproximativ 15 minute a revenit alaturi de restul grupului, nu inainte de a avea o discutie cu selectionerul.

Alaturi de tricolori s-a antrenat si directorul general al FRF, Ionut Lupescu, in timp ce Mircea Sandu a preferat sa discute la inceputul sedintei de pregatire cu Victor Piturca.

Antrenamentul oficial a intarziat aproximativ o ora, dupa ce initial fusese programat pentru ora 12:00, ora Romaniei. Primii care au ajuns pe terenul echipei Welzenegg au fost oficialii federali, in frunte cu Mircea Sandu si Ionut Lupescu, care au sosit cu un alt autocar decat jucatorii.

Meciul dintre Austria si Romania se va disputa miercuri, la Klangenfurt, pe stadionul Hypo-Arena, de la ora 21:30 (in direct pe ProTV), si va conta pentru Grupa a 7-a din preliminariile Campionatului Mondial din 2010.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.