Sport 1 Aprilie 2009 13:20
Ioan Horoba a declarat, marti, agentiei NewsIn, ca a demisionat din functia de vicepresedinte al Gloriei Bistrita dupa peste 20 de ani de activitate, pe motiv ca nu "se mai regasea" si va fi noul noul director general al gruparii Gaz Metan Medias.

"Zilele viitoare se implineau 20 de ani si patru luni de cand eram la Gloria Bistrita. Pur si simplu nu m-am mai regasit in ceea ce faceam la club, asa ca am zis sa ne despartim acum. Probabil m-a determinat sa plec si faptul ca declaratiile mele nu mai erau considerate oficiale, desi nu toate planurile manageriale ale lui Jean Padureanu si Ioan Ovidiu Sabau au dat roade", a spus Horoba, potrivit NewsIn.

Acesta sustine ca oficialii lui Gaz Metan Medias au incercat sa-l aduca la club de mai mult timp, negocierile derulandu-se pe parcursul mai multor luni. "Am negociat cateva luni cu ei, imi erau greu sa renunt la o munca de peste 20 de ani. Dar cei de la Medias m-au vrut mult acolo si pana la urma am ales sa aleg functia de director general al clubului. Vom face o echipa bun si vom reusi sa evitam retrogradarea. Imi doresc ca si Gloria sa ramana in Liga I", a explicat oficialul.

Horoba a vorbit si despre stenogramele publicate de DNA, in care numele sau aparea intr-o convorbire intre Gigi Netoiu si Gigi Becali. "Netoiu mi-a zis ca l-a vrajit atunci pe Gigi Becali cu asta. Nu aveam cum sa-i spun lui Gigi Netoiu ca domnul Padureanu e un porc batran pentru ca eu nu mai vorbisem cu el de trei ani. Ma consider curat, nu a existat nicio declaratie a mea. Eu oricum aveam telefonul ascultat, asa ca se putea publica linistit", a conchis fostul vicepresedinte al Gloriei Bistrita.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.