Sport 1 Aprilie 2009 12:30
Fundasul Aleksandar Dragovic s-a accidentat la antrenamentul de luni seara al nationalei Austriei si va rata astfel jocul cu Romania, din preliminariile Campionatului Mondial din 2010, transmite trimisul NewsIn in Austria

Dragovic, in varsta de 18 ani, care ar fi putut debuta pentru nationala in partida cu Romania, s-a ciocnit de colegul sau Erwin Hoffer si s-a ales cu dintii sparti. Fundasul a fost dus la spitalul din Klagenfurt, unde a fost supus unei operatii prin care i s-a refacut dantura.

La acelasi antrenament s-a mai accidentat usor si capitanul Emanuel Pogatetz, care a acuzat unele probleme la coapsa, dar prezenta sa pe teren la jocul cu Romania nu este pusa in pericol.

Selectionerul Dietmar Constantini se confrunta cu probleme de lot inaintea jocului cu tricolorii, el fiind nevoit sa mai renunte la Weber, Junuzovic, Manninger, Garics, Leitgab, Ibertsberger si Marc Janko.

Ultimul antrenament al nationalei Austriei inaintea meciului cu Romania va avea loc marti, insa acesta nu se va disputa pe stadionul din Klagenfurt, pentru a proteja aceasta arena, starea sa fiind precara din cauza vremii nefavorabile.

Meciul dintre Austria si Romania se va disputa miercuri, la Klangenfurt, de la ora 21:30 (in direct pe ProTV), si va conta pentru Grupa a 7-a din preliminariile Campionatului Mondial din 2010.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.