Atacantul Marius Niculae a declarat ca doreste sa-si clarifice cat mai repede situatia la Sporting Lisabona si sustine ca nu a primit nici o oferta de la oficialii gruparii portugheze, desi a fost de acord cu o reducere a salariului cu 30 la suta, informeaza Record. "Ei nu au discutat cu mine, asa ca i-am cerut impresarului meu sa-i contacteze pe responsabilii de la Sporting. Am acceptat o reducere a salariului cu 30 la suta, iar acum ei sunt cei care trebuie sa spuna daca doresc sa-l mai scada. Mingea este in terenul celor de la Sporting. Ei sunt cei care fac socotelile si decid cat pot plati. Apoi, eu voi lua o hotarare", a afirmat Niculae.

Record sustine ca Niculae a recunoscut ca are oferte de la echipa Rennes, pregatita de Ladislau Boloni, si de la un club din Romania. Niculae nu este de acord cu o reducere la jumatate a salariului, asa cum s-a intamplat in cazul lui Sa Pinto, deoarece el considera ca este un jucator mai tanar, care are dorinta de a oferi mult echipei Sporting.

"Ei stiu ce fel de profesionist sunt, cum ma antrenez si ma daruiesc in timpul meciurilor. Am avut ghinion, dar ghinion poate avea oricine. Ei au vazut doar putin din ceea ce sunt capabil sa fac. Mi-ar placea sa demonstrez mai mult, dar acum nu depinde doar de mine", a afirmat Niculae.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.