Dubla campioana olimpica de la Sydney, Diana Mocanu, traieste un adevarat cosmar. Uitata de colegi, dar mai ales de oficialii FR de Natatie, Diana traverseaza o perioada extrem de dificila, care pare sa nu mai ia sfarsit. Bomboana pe coliva a pus-o chiar secretarul general al FR de Natatie, Stefan Iamandi.

De Paste, acesta a sunat-o si i-a propus sa-si faca retragerea oficiala chiar la Campionatele Nationale de la Bucuresti, din 18-22 iunie. Desi mai este doar o saptamana pana atunci, Stefan Iamandi nu a mai sunat-o niciodata pe Diana Mocanu. "Sunt surprinsa si dezamagita. Propunerea de a ma retrage intr-un cadru festiv a venit chiar din partea dansului, nu i-am cerut eu acest lucru! Am asteptat in van, de la Paste incoace, un telefon de la dumnealui, dar nu am mai primit nici un semn de viata. Intr-un fel, sunt obisnuita, pentru ca nu m-au mai cautat nici colegii mei si nici fosta mea antrenoare, Laura Sachelarie, care nici nu imi mai raspunde la telefon! Consider ca pentru performantele mele meritam macar un simplu semn de viata de la ei", ne-a declarat, ieri, Diana Mocanu.

Aceasta a dezvaluit si un alt aspect: "Inca nu am luat o hotarare asupra participarii mele la Campionatele Nationale. Initial, m-am gandit sa vin doar pentru ziua in care voi concura si apoi sa plec. Nu pot, insa, sa fac acest lucru, pentru ca eu am un altfel de caracter! Nu pot sa trec fara sa-mi salut prietenii si fostii colaboratori!", a incheiat dubla campioana olimpica de la Sydney.

Contactat, ieri, secretarul general al FR de Natatie, Sefan Iamandi, s-a aratat contrariat: "Ma surprind acuzatiile Dianei. Eu am vorbit cu ea acum trei saptamani si i-am spus ca totul este aranjat! Retragerea oficiala va avea loc pe 20 iunie, de la ora 16.00. Am luat legatura chiar si cu oficialii COSR, care vor fi prezenti la eveniment!".


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.