Adrian Mititelu este, de ieri, cu acte in regula, noul patron al Universitatii Craiova.

Dupa indelungi negocieri cu Dinel Staicu, Mititelu a batut palma miercuri-seara si a semnat ieri actele referitoare la preluarea clubului de fotbal Universitatea Craiova. Mititelu a preluat de la Staicu atat jucatorii care au mai ramas - deoarece multi au fost eliberati de contract de fostul patron, dupa ce Universitatea nu mai putea scapa de la retrogradare nici macar matematic -, cat si palmaresul echipei. Pentru toate acestea, Mititelu i-a platit lui Staicu o jumatate de milion de dolari. Adica, putem spune ca Dinel Staicu a facut o mare afacere, pentru ca, desi el a platit 900.000 dolari lui Gigi Netoiu atunci cand a luat echipa, acum va incasa mult mai mult decat diferenta de 400.000 dolari pentru jucatorii pe care nu i-a lasat lui Mititelu.

FARA STRATEGIE

Ieri, nou proprietar al Stiintei a spus ca nu stie inca pe ce jucatori va putea conta, la anul Universitatea. El a precizat ca tratativele pentru achizitionarea unor fotbalisti de valoare sunt foarte dificile, deoarece majoritatea acestora conditioneaza venirea in Banie de evolutia in Divizia A. Or, Mititelu a declarat ca sansele ca oltenii sa joace in A si la anul sunt destul de mici, aproximativ 30%. Pentru a juca si la anul in prima divizie, este necesar fie ca una dintre divizionarele A sa renunte la loc, fie ca Universitatea sa fuzioneze cu o echipa care are un loc in primul esalon.


Despre autor:

Sursa: Ziarulcn.com


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.