Agentia italiana Sports a scris ca echipa Internazionale Milano va incepe in aceasta saptamana negocierile pentru transferul jucatorului roman al echipei AS Roma, Cristian Chivu, pe care il considera obiectivul numarul 1. Potrivit sursei citate, dupa ce au studiat aducerea lui Walter Samuel de la Real Madrid sau a lui Sami Hyypia de la Liverpool, conducatorii de la Inter au decis ca prioritatea pentru transferuri este Chivu. "Aparator de talie internationala, capabil sa joace atat in centru, cat si in stanga apararii, bun in jocul aerian, Mancini il vede pe roman ca principal inlocuitor al lui Sinisa Mihajlovici", scrie agentia italiana.

AS Roma nu intentioneaza sa-l vanda pe Chivu, cel putin pana la anuntarea numelui noului antrenor - care urmeaza sa fie Luciano Spalletti - si care va decide jucatorii de care se poate dispensa. In orice caz, Roma nu vrea sa reduca suma de 17 milioane de euro pe care a cheltuit-o atunci cand l-a luat pe Chivu de la Ajax, in urma cu doua sezoane. Agentia italiana subliniaza ca Inter este pregatita sa ofere 15 milioane de euro pentru Chivu si ar putea renunta si la Andy van der Meyde si Giorgios Karagounis pentru aducerea romanului. In cazul plecarii lui Chivu, Roma ii va prelungi contractul grecului Dellas, scadent in luna iunie, astfel ca departamentul defensiv nu va avea prea mult de suferit.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.