Politia a arestat un barbat in cadrul unei anchete privind o falsa alerta cu bomba, inaintea meciului sase al finalei Conferintei de Est a ligii profesioniste nord-americane de baschet (NBA), disputat la Detroit. Partida, castigata cu scorul de 91-66, de Detroit Pistons in fata echipei Miami Heat a inceput abia dupa ce autoritatile au verificat sala unde urma sa se dispute.

Alerta cu bomba a survenit la ora locala 18.00, cu doua ore inainte de ora inceperii meciului. Barbatul in varsta de 42 de ani, suspectat ca ar fi fost autorul alertei, a fost arestat la locuinta sa, situata intr-o suburbie a orasului Detroit. El se afla in prezent in detentie la o inchisoare din Oakland.

Aceasta este a doua alerta falsa cu bomba la Detroit, in acest sezon. In urma cu doua luni, meciul Detroit Pistons - Indiana Pacers a inceput cu intarziere de o ora si jumatate, din cauza unei alerte cu bomba la sala din Auburn Hills. Alerta a fost data cu cel putin o ora inaintea loviturii de incepere a meciului, printr-un telefon anonim, care anunta existenta unei bombe in vestiarele echipei Indiana Pacers.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.