Bogdan Lobont, portarul Nationalei, s-a decis sa plece in aceasta vara de la Ajax Amsterdam, fiind nemultumit de statutul capatat in ultimele luni. Lobont nu a fost convocat in lotul lui Ajax pentru ultimele meciuri de campionat, nefiind lasat sa joace nici la echipa a doua a clubului. Dupa meciul Nationalei de la Rotterdam, Lobont a evitat sa discute cu ziaristii romani, insa a acordat un interviu pentru o televiziune olandeza.

Intrebat de reporter cum primeste declaratiile lui Danny Blind, antrenorul lui Ajax, conform carora este, in acest moment, al treilea portar al echipei din Amsterdam, Lobont a raspuns: "Este optiunea antrenorului. Eu m-am pregatit si ma pregatesc normal, dar in vara voi pleca. Trebuie sa ma gandesc si la viitorul meu". Lobont are oferte din Anglia, cea mai probabila destinatie a sa fiind Fulham, echipa care tocmai l-a pierdut pe Van der Sar, portarul nationalei olandeze, transferat la Manchester United.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.