Sport 4 Martie 2009 23:23
Stirile despre antrenorul lui Al-Hilal sunt contradictorii de la o ora la alta. Demis si reinstalat, demisionar si expluzat din Arabia Saudita - toate acestea au aparut in presa araba in ultimele zile. Ieri, Ioan Andone, antrenor la Al-Ittifaq, a anuntat ca Olaroiu va ramane la gruparea din Riad.

"Cand un om iti spune ca pregateste meciul, inseamna ca nu pleaca, eu asa cred. Ar fi o pierdere foarte mare pentru fotbalul din Arabia Saudita daca Olaroiu va pleca. Fanii de la Al-Hilal il sustin si ei pe Oli, am inteles ca au facut proteste... au mers la antrenament la Oli... cam 10 mii de suporteri", a spus Andone la Info Pro.

"Falcosul" ia totusi in calcul si o eventuala ple­care a lui Olaroiu de la Al-Hi­lal, insa nu credere ca Mirel Radoi va fi afectat de acest lucru.

"Si daca o sa plece Oli, Radoi nu o sa aiba nici o problema. E un jucator extraordinar. Nu cred ca se pune problema sa se intample ceva cu el! Echipa mea nu are bani de Radoi, l-as fi vrut din prima clipa", a opinat Andone. Altfel, presa araba de ieri a anuntat ca Al-Hilal l-ar fi demis pe Olaroiu, demarand negocierile cu Luis Felipe Scolari, ultima oara la Chelsea. Olaroiu a lipsit de la ultimul antrenament al lui Al-Hilal, condus de "secun­dul" Catalin Necula.

Maine seara, Al-Hilal joaca in campionat cu Al-Shabab, in deplasare, adica tocmai cu echipa pe care a invins-o in finala Cupei Coroanei Printului, la finalul careia Olaroiu a declansat scandalul de la Riad.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.