Sport 4 Martie 2009 23:06
Reprezentantii clubului Juventus Torino s-au declarat indignati de afirmatiile facute Jose Mourinho la adresa gruparii bianconere, despre care a spus ca este ajutata adesea de arbitri, si l-au acuzat pe tehnicianul lui Inter ca lezeaza imaginea fotbalului italian.

"Dupa ce am citit cu atentie declaratiile facute de antrenorul lui Inter, noi, cei de la Juventus, ne exprimam stupoarea si revolta fata de acuzele care ne-au fost aduse.

Solitam public celor de la Inter sa se debaraseze de astfel de practici. Prin afirmatiile sale, Mourinho a lezat nu numai imaginea lui Juventus si a celor 14 milioane de fani pe care ii are, dar si a intregului fotbal italian", se arata intr-un comunicat postat pe site-ul echipei torineze.

Jose Mourinho a lansat, marti, un atac la adresa presei din Peninsula, pe care a acuzat-o ca incearca sa manipuleze opinia publica, dupa ce unele publicatii italiene au scris ca Inter "a primit cadou" un penalty in meciul cu AS Roma, incheiat cu scorul de 3-3.

"Nu suport prostitutia intelectuala, imi place corectitudinea. Exista un curent care vrea sa manipuleze opinia publica. In ultimele zile nimeni nu a mentionat ca AS Roma are jucatori valorosi, dar va termina sezonul fara sa castige titlul. Nimeni nu a scris ca AC Milan are 11 puncte mai putin decat noi si nu va castiga titlul.

Nimeni nu a spus nimic despre Juventus, care a castigat atat de multe puncte datorita greselilor de arbitraj", afirmat tehnicianul liderului din Serie A.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.