Sport 4 Martie 2009 18:29
Fundasul lui Dinamo, Cristi Pulhac, a declarat agentiei NewsIn, ca programul de recuperare decurge foarte bine si adauga ca la inceputul lunii aprilie va reveni la sedintele de pregatire conduse de Mircea Rednic.

"Totul a fost ok la controlul efectuat in Belgia. Mi s-a transmis ca de la inceputul lunii aprilie voi reveni la antrenament, iar in luna mai voi intra si la meciuri. Am evoluat si eu 10 partide in acest campionat si am pus umarul la acest loc pe care este acum Dinamo. Vreau si eu sa mai apuc cateva meciuri pe finalul acestui sezon, poate ca deja vom fi campioni inainte sa se termine acest campionat", a spus Pulhac, potrivit NewsIn.

Fundasul este fericit pentru redebutul cu gol al lui Ianis Zicu si spune ca si-ar dori si el o astfel de revenire pe gazon: "Nu am reusit sa vad meciul cu Pandurii, eram in avion. Ma bucur ca am debutat cu dreptul si sper sa continuam asa. M-am bucurat pentru Ianis, chiar l-am sunat si l-am felicitat. Poate o sa am si eu ocazia sa ma bucur ca el dupa ce ma voi reface in urma accidentarii".

Cristian Pulhac si Florin Bratu se afla in aceste zile in Belgia pentru un control medical amanuntit, iar vineri vor reveni in tara.

La inceputul lunii octombrie, fundasul dinamovist a fost diagnosticat cu entorsa la genunchiul stang, dupa accidentarea suferita in partida cu Farul si a fost nevoit sa se opereze in Belgia.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.