Sport 3 Martie 2009 16:17
Mijlocasul lui Dinamo, Ousmane N'Doye, a declarat, marti, ca a facut un joc bun la debutul sau pentru alb-rosii, dar isi propune sa evolueze din ce in ce mai bine pentru echipa din Stefan cel Mare

"Am avut un debut foarte bun, atat pentru mine, cat si pentru echipa. E abia primul meu meci si vreau sa joc din ce in ce mai bine. Ma simt bine la Dinamo si am colegi care ma ajuta sa ma acomodez. Toti imi sunt prieteni", a declarat N'Doye, care a adaugat ca e foarte important ca Dinamo sa castige toate meciurile, scorul nefiind foarte important.

Intrebat ce parere are despre acuzatiile de blat, care au fost formulate la adresa partidei cu Pandurii Tg. Jiu, senegalezul a spus ca nu stie ce inseamna "blat", insa dupa ce i s-a explicat a afirmat: "Nu cred ca la acel joc a fost ceva necurat la mijloc". N'Doye a mai precizat ca Papa Malick este un jucator care va ajuta mult echipa din Stefan cel Mare, atunci cand va intra pe teren.

Fundasul Adrian Scarlatache, care a avut o evolutie apreciata in partida cu Pandurii Tg. Jiu, a spus ca trebuie sa ramana cu picioarele pe pamant, sa joace cat mai bine si sa profite astfel de sansa pe care i-a oferit-o antrenorul Mircea Rednic.

Dinamo a trecut duminica, pe teren propriu, de Pandurii Tg. Jiu, scor 3-0, intr-un meci din etapa a 18-a a Ligii I si a ramas astfel pe primul loc in campionat, cu 36 de puncte, la 3 puncte distanta de ocupanta locului secund, Unirea Urziceni.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.