Sport 4 Martie 2009 15:55
Antrenorul lui Chelsea, Guus Hiddink, a afirmat ca isi doreste foarte mult sa opreasca formatia lui Sir Alex Ferguson din cursa pentru cat mai multe trofee in acest sezon, informeaza Sky Sports

"Sper ca-l putem opri pe Ferguson si mi-ar placea sa se intample acest lucru. Nu am avut multe intalniri directe cu el, desi imi aduc aminte ca era ziua mea cand PSV Eindhoven a fost eliminata de Manchester United. Imi place Ferguson, desi nu ne cunoastem foarte mult, insa il respect", a spus Hiddink, citat de NewsIn.

Manchester United a castigat primul trofeu din acest an, Cupa Ligii Angliei, si isi propune sa le obtina si pe celelalte trei in care mai este angrenata, titlul in Premier League, Cupa Angliei si Liga Campionilor. "Sunt o echipa foarte bine orzanizata, multi incearca sa fie la fel, de aceea si-au creat si academii de fotbal dupa modelul lor", a adaugat tehnicianul echipei din Londra.

Hiddink a mai spus ca este multumit ca Michael Essien va reveni in lot, dupa ce a fost accidentat, iar luni a jucat impotriva rezervelor lui Aston Villa: "Cel mai bine este cand ai lotul complet, ai de unde sa alegi. Ma bucur ca Essien s-a intors, l-am vazut la antrenamente si este aproape complet apt".

Antrenorul lui Chelsea, care pregateste si nationala Rusiei, a mai spus ca stie care sunt obiectivele formatiei britanice si a fost impresionat de profesionalismul din fotbalul englez. "Noi trebuie sa ne calificam direct in Liga Campionilor. Ceea ce putem realiza in plus este foarte bine pentru noi. Nu sunt naiv, United are un lot foarte bun, este greu sa-i ajungem, dar atat timp cat mai exista sanse, vom continua sa luptam", a spus olandezul, a carui echipa va juca marti in deplasare cu Portsmouth.

Manchester United este liderul clasamentului, cu 62 de puncte dupa 26 de partide, iar Chelsea este pe locul 2, cu 55 de puncte dupa 27 de etape disputate.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.