Sport 3 Martie 2009 23:32
“Cel mai incins retur din ultimii zece ani”, asa cum a fost numita a doua jumatate a campionatului 2008-2009, a inceput prost din punctul de vedere al corectitudinii.

Doua meciuri, Gloria Bistrita- Rapid (1-3) si Dinamo-Pandurii Targu Jiu (3-0), sunt banuite ca au fost aranjate, echipele invinse facand doar figuratie pe teren.

“Astept sa o vad pe Dinamo dupa ce va termina seria partidelor amicale”, a declarat vasluianul Adrian Porumboiu. La Craiova, Adrian Mititelu, Nicolo Napoli si Jerry Gane au facut pariuri in care au nimerit scorul si marcatorii din "Groapa”. Dinamovistul Mircea Rednic i-a intepat pe giulesteni, sugerand ca Bistrita a trimis multi tineri in teren pentru a facilita succesul Rapidului.

Returul a inceput cu acuze de blat, care lovesc in Dinamo si Rapid. Cele doua echipe s-au impus fara probleme in meciurile cu Pandurii Targu-Jiu, respectiv Gloria Bistrita.

“Cainii rosii” si-au intarit lotul considerabil in aceasta iarna si au pornit ca din pusca. Au deschis scorul inca din minutul doi al partidei contra gorjenilor si apoi a urmat un galop de sanatate pentru ei, incununat cu alte doua goluri. “

Jocul nostru de acum este mai bun decat ce am aratat in tur. Mai avem inca 16 finale”, a declarat, foarte mandru, Mircea Rednic, completat de Marius Niculae:


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.