Sport 3 Martie 2009 23:26
In urma asa-zisei posibile vanzari a Clubului de catre Gigi Becali unui investitor israelian, fanii celui mai important club din Romania se arata inca o data scarbiti de manevrele latifundiarului din Pipera si anunta continuarea protestelor.

Brambureala care guverneaza in acest moment trupa lui Lacatus a cunoscut un nou episod in zilele de dinaintea si de dupa partida cu FC Vaslui.

Nati Meir, fost membru PRM, si Shon Mekyten, om de afaceri israelian, au incercat sa cumpere Steaua, pentru suma de 50 de milioane de euro. Finantatorul Gigi Becali a parut interesat in prima instanta, refuzand finalmente oferta celor doi.

Toata afacerea are un iz de teatru ieftin, o piesa care ar putea fi pusa in scena pentru ca intreaga suflare ros-albastra sa "termure" de teama ca Gigi Becali ar putea lasa Steaua pe maini straine. "Am vrut sa le dau o palma tuturor celor care mi-au terfelit imaginea. Am vrut sa le arat ca pot sa negociez si sa cer pe un produs al meu 80 de milioane de euro. Cine mai poate face asta in Romania?", a spus Becali intr-o emisune tv.

Numai ca fanii Stelei, prin vocea Asociatiei Independente a Suporterilor Stelisti, au luat atitudine impotriva "circului" intretinut de latifundiarul din Pipera, si au remis un comunicat de presa.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.