Sport 2 Martie 2009 00:24
Antrenorul lui CS Otopeni, Liviu Ciobotariu, a declarat, duminica, dupa meciul cu CFR Cluj, ca victoria gazdelor a fost meritata, insa i-a acuzat pe jucatorii campioanei de lipsa de fair-play la faza golului pentru ca nu au inapoiat o mingea trimisa in aut de elevii sai.

"Am avut nesansa, dar victoria este meritata pentru CFR Cluj. Ne-au presat foarte mult in a doua repriza. La faza golului insa nu au fost fair-play, trebuiau sa ne dea mingea inapoi fiindca am trimis-o intentionat in aut. Asta insa nu a influentat evolutia CFR-ului, si-a dorit foarte mult cele trei puncte. Am zis dinaintea meciului ca nu vom veni in excursie la Cluj. Echipa mea s-a daruit si a facut tot posibilul pentru a scoate macar un punct, si-au facut datoria, mai putin la faza golului", a spus Ciobotariu.

Fostul international roman inca mai spera ca Otopeniul va reusi sa evite retrogradarea la finalul acestui sezon. "Ne batem pentru fiecare punct, nu cedam pana la final. Incercam sa scoatem puncte indiferent de numele adversarului. Este greu sa ne mai salvam, dar vom lupta pana la capat".

Liviu Ciobotariu a explicat si decizia de a-l titulariza pe Ionut Rada, desi fundasul a fost transferat abia in urma cu trei zile. "Ne-am asumat responsabilitatea cand l-am trimis pe teren, desi nu mai jucase de mult timp si s-a vazut acest lucru cand a cedat fizic la inceputul reprizei secunde. Am pierdut doi oameni din cauza problemelor medicale, Rada si Ganea, iar daca ei ar fi fost pe teren pana la final, altfel ar fi fost meciul", a mai afirmat acesta.
Atacantul Otopeniului, Hristu Chiacu, crede ca el si coechipierii sai au reusit sa se ridice la nivelul campioanei si doar nesansa a facut ca meciul sa nu se incheie la egalitate. "Am muncit foarte mult, dar nu a fost sa fie. Nu ne-am simtit ca o echipa mica, eu cred ca am fost peste CFR Cluj. Trebuiau sa ne dea mingea inapoi la faza golului", a declarat si fotbalistul.

Campioana CFR Cluj a castigat, duminica, scor 1-0, partida cu CS Otopeni, din etapa a 18-a a Ligii I, la debutul pe banca tehnica a lui Ales Jindra si a consilierului sportiv Dusan Uhrin, gratie reusitei din minutul 88 a argentinianului Diego Ruiz.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.