Sport 2 Martie 2009 00:19
Tehnicianul Mircea Rednic a declarat, duminica, dupa victoria cu Pandurii, scor 3-0, ca este multumit de rezultatul obtinut, insa considera ca Dinamo a condus jocul doar in primele 60 de minute, dupa care oaspetii au reusit sa echilibreze ostilitatile.

"Am obtinut o victorie meritata, nu a fost deloc usor in fata unei echipe bine organizate. Am jucat bine 60 de minute, dupa care ne-am relaxat si au fost momente in care Pandurii a reusit sa echilibreze jocul. Ma bucur ca am marcat si al treilea gol, foarte bun pentru moralul lui Ianis Zicu. Sunt trei puncte foarte importante pentru noi. Trebuie sa continuam rezultatele bune din pregatiri, chiar daca inca nu jucam ceea ce vreau eu si actionarii", a spus Rednic la finalul jocului, adaugand ironic ca a fost multumit de evolutia "rebuturilor si a avariatilor", cu referire la Moti si Claudiu Niculescu.

Acesta sustine ca nu il intereseaza ce rezultate obtin contracandidatele la titlu din moment ce Dinamo castiga toate meciurile. "Daca noi castigam, nu ne intereseaza ce fac adversarii. Nu avem timp sa ne bucuram pentru victoria cu Pandurii, trebuie sa pregatim meciul cu Gaz Metan. Cu spectacol, fara spectacol, trebuie sa castigam toate meciurile", a mai afirmat Rednic.

Autorul primului gol al gruparii din Stefan cel Mare din acest meci, Marius Niculae, s-a declarat fericit pentru victoria obtinuta. "Pentru noi e important fiecare meci, e o finala pentru ca avem un obiectiv de indeplinit in acest sezon. Nu a fost chiar asa usor cum arata scorul, dar cert e ca asta s-a vazut si pe tabela", a spus Niculae, care a dedicat succesul in memoria lui Marian Cozma si Catalin Haldan.

Claudiu Niculescu afirma ca i-a fost dor de atmosfera din Stefan cel Mare si spera sa fie din nou campion la finalul sezonului. "Este importanta victoria mai ales pentru moralul nostru, golul meu conteaza mai putin. Am muncit mult in aceasta iarna pentru a avea rezultate bune. Imi era dor de strigatele galeriei, acum trebuie sa invingem meci de meci, sa luam iar titlul", a opinat acesta.

Revenit dupa 11 luni intr-un meci oficial, Ianis Zicu considera ca Dinamo a facut un joc excelent. "A fost un debut perfect, atat pentru echipa, cat si pentru mine. A fost o reactie normala sa plang la gol dupa atatea luni de absenta, le multumesc fanilor ca m-au incurajat, iar pe viitor sa le demonstrez ca nu s-au inselat si sa am evolutii cat mai bune. Deocamdata sper sa joc bine atat cat joc, nu e graba sa fiu 90 de minute pe teren. Aici sunt jucatori de mare valoare care pot juca la fel de bine. E foarte important ca ne-am distantat de locul 2 si sper sa o tinem tot asa", a spus si Zicu.

Dinamo a invins, duminica, pe teren propriu, scor 3-0, Pandurii Targu Jiu, si a urcat din nou pe primul loc in Liga I, intr-o partida din etapa a 18-a, in care Ianis Zicu a revenit cu gol intr-un joc oficial dupa 11 luni.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.