Sport 2 Martie 2009 00:14
Scandal la finalul meciului dintre Steauan si FC Vaslui. Oficialii Stelei s-au dezlantuit asupra arbitrului Ovidiu Hategan dupa finalul meciului cu Vaslui, acuzand jocul dur practicat de moldoveni. Partida dintre Steaua si FC Vaslui s-a terminat la egalitate, 1-1.

Cel mai enervat de arbitrajul lui Ovidiu Hategan a fost Marius Lacatus, care a sarit la gatul centralului, caruia i-a adresat cuvinte dure. "Bai, nesimtitule! Ce arbitru esti tu, ma? Iti spun eu ce esti, esti arbitrul p...., asta esti! Cu corectitudinea ta cu tot. O sa ajungi sa arbitrezi in Champions League! Da-te-n p... mea de aici, nesimtitule", a urlat Lacatus, potrivit gsp.

Imediat dupa terminarea partidei, Valeriu Argaseala a plecat glont din loja si s-a indreptat catre cabina arbitrilor, pentru a cere si el socoteala.

"Ne-ai furat a doua oara la un meci cu Vasluiul. Asa ai facut si in tur. Ne-ai furat din nou", a tipat Argaseala, dupa care a fost dat afara din cabina de observatorul partidei.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.