Sport 1 Martie 2009 18:10
Finantatorul Stelei, Gigi Becali, a declarat ca ar putea vinde formatia din Ghencea pentru circa 80 de milioane de euro, iar in cazul in care acest lucru se va intampla vrea sa preia Unirea Urziceni, formatie pe care ar cumpara-o cu aproximativ 7 milioane de euro, informeaza NewsIn.
"M-a sunat cineva sa ne intalnim si sa cumpere Steaua. Daca imi da pe echipa 80 de milioane de euro, plus Bogdan Stancu, Andrei Ionescu si inca vreo 6, 7 jucatori de la echipa a doua o vand, dupa care imediat iau o alta echipa din Liga I cu care anul asta iau campionatul. Sau daca nu iau anul asta, la anul sigur iau titlul si merg in Liga Campionilor. Pot sa iau Unirea Urziceni si dau cam 7 milioane, dar nu vreau sa spun daca am vorbit deja cu Bucsaru. L-am sunat si pe Copos sa vad cat cere pe Rapid si vrea 10 milioane, am vrut sa vad asa, in ce ape se scalda. Poate cine stie, iau Rapidul, ca ei nu au mai luat titlul de cativa ani", a declarat Gigi Becali, la Sport.ro.

Finantatorul ros-albastrilor a mai spus ca intentiile sale de a vinde clubul sunt de aceasta data mult mai serioase, iar in cazul in care va merge la Unirea Urziceni ii va lua alaturi de el pe Valeriu Argaseala si pe Iulian Ghiorghisor, doi dintre oficialii stelistilor. "In cazul in care merg la Urziceni pe Mihai Stoica si pe Dan Petrescu nu pot sa ii dau afara ca au facut lucruri bune, dar ii iau dupa mine pe Valeriu Argaseala si pe Iulian Ghiorghisor. O sa merg eu acolo ca sa vada vagabonzii, care imi zic mie sa plec din Ghencea, ce pot sa fac. Eu o sa iau campionatul cu echipa la care merg, iar Steaua o sa se bata pentru locurile 8 sau 9", a conchis Becali.

Patronul si-a schimbat atitudinea in ceea ce priveste vanzarea clubului din Ghencea, dupa ce in ultimele zile spunea ca nu intentioneaza sa faca acest lucru pentru ca Steaua este casa si familia lui. In ultimul timp au aparut mai multe informatii ca exista anumiti oameni de afaceri care ar fi interesati sa cumpere Steaua, dar Gigi Becali nu s-a aratat dispus ca cedeze clubul.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.