Sport 1 Martie 2009 17:30
Antrenorul echipei Al-Hilal, Cosmin Olaroiu, a fost demis, vineri seara, pentru ca dupa partida cu Al-Shabab din finala Cupei Coroanei Printului a avut un conflict cu oamenii de ordine, a aruncat tricoul de castigator si nu a participat la festivitatea de premiere, informeaza presa saudita.

Imediat dupa terminarea partidei cu Al-Shabab in timp ce jucatorii mergeau spre festivitatea de premiere, Cosmin Olaroiu a intrat in conflict cu oamenii de ordine din stadion, pentru ca acestia nu le-au dat voie jucatorilor lui Al-Hilal, care au fost in tribune, sa participe la premiere.


Cosmin Olaroiu s-a enervat si s-a luat la cearta cu agentii de paza si, desi unii oameni din jurul sau au incercat sa il calmeze, antrenorul a plecat spre cabine, el aruncand si tricoul de castigator, pe care era inscriptionat portretul printului in cinstea caruia se organizeaza cupa. Tehnicianul nu a mai venit apoi nici la festivitatea de premiere, lucru care se pare ca i-a enervat pe conducatorii lui Al-Hilal, care au decis sa il demita pe roman, comenteaza NewsIn.

In schimb, antrenorul Cosmin Olaroiu a declarat pentru GSP TV, ca este in continuare antrenorul echipei Al Hilal, desi potrivit presei din Arabia Saudita ar fi fost demis de la conducerea tehnica a formatiei la care este legitimat si Mirel Radoi.

"Deocamdata sunt antrenorul lor. Nu s-a intamplat absolut nimic. M-am enervat ca nu mi-au lasat jucatorii care au fost in tribuna sa intre pe teren pentru ceremonie si atunci am zis ca nu mai merg nici eu la festivitate. Acum merg la petrecere, la stadion", a spus Olaroiu, la GSP TV.

Echipa pregatita de Cosmin Olaroiu, Al-Hilal, la care Mirel Radoi a fost titular, a castigat, vineri, Cupa Coroanei Printului, impunandu-se in finala in fata gruparii Al-Shabab, scor 1-0, dupa disputarea prelungirilor. Unicul gol al meciului a fost marcat in minutul 114 de Fahed Al-Mofarij.

Cosmin Olaroiu a ajuns la Al-Hilal in luna iunie a anului 2007, iar de atunci a reusit sa castige, in afara de trofeul adjudecat vineri, un titlu de campion, dar si inca o Cupa a Coroanei Printului, ambele in 2008.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.