Cotidianul "Daily Mirror" anunta, sambata, ca gruparea Liverpool, castigatoarea Ligii Campionilor, doreste sa-l achizitioneze pe capitanul echipei Real Madrid, Raul. Sursa citata mentioneaza ca Raul a vizitat clubul englez de patru ori luna trecuta, iar oficialii de la Liverpool l-au contactat in vederea unui eventual transfer. "El s-a aflat la Liverpool mai ales pentru a se intalni cu prietenul sau Fernando Morientes, dar a vizitat si clubul englez, fiind impresionat de munca antrenorului Rafael Benitez", noteaza "Daily Mirror".

Cotidianul englez sustine ca Raul este pregatit sa plece din Spania, fiind nemultumit de viata de la Madrid, dar si de ceea ce se intampla la Real. "Dupa 11 ani petrecuti aici vreau ce este mai bine pentru club. Daca la un moment dat va trebui sa ma sacrific pentru ca acest club sa progreseze, atunci voi face acest lucru. Daca oficialii clubului te suna si isi spun ca trebuie sa pleci, atunci, ca jucator, trebuie sa fii pregatit sa cauti o solutie multumitoare pentru toata lumea. Daca ma uit in ziare se pare ca ar trebui sa plec. Inca ma simt folositor pentru acest club si cred ca nu am ajuns la apogeu, dar nici nu vreau sa stau in cale. Tot ce vreau este ca acest club sa-mi explice clar ce are de gand cu mine", a spus Raul.

Daily Mirror scrie ca Raul si presedintele clubului Real Madrid, Florentino Perez sunt "inamici", dupa ce, in urma cu doi ani, antrenorul Vicente del Bosque si jucatorul Fernando Hierro au fost dati afara, desi gruparea madrilena castigase titlul.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.