Sub titlul "Mutu a revenit la Nationala cu un KO", site-ul tgcom.it noteaza: "Marco Van Basten si echipa sa au ruinat revenirea la Nationala a lui Adrian Mutu, dupa suspendarea de sapte luni pentru consum de cocaina. Un presupus penalty, neobservat de arbitrul De Santis, un cartonas galben in minutul 48 si o inlocuire in minutul 84 - aceasta a fost, in sinteza, revenirea lui Mutu, care nu a putut face nimic impotriva olandezilor".

De asemenea, site-ul UEFA precizeaza: "Adrian Mutu, abia revenit dupa o perioada de suspendare, a fost cam ruginit in atacul Romaniei. Jucatorii olandezi i-au asigurat lui Van Basten cel de-al 10-lea meci fara infrangere de la numirea sa la conducerea tehnica". Totodata, cotidianul spaniol "Marca" scrie ca Olanda si-a onorat pozitia de favorita a grupei I: "Echipa lui Van Basten nu a iertat la Rotterdam si a invins cu autoritate. Desi s-a intors Mutu, Romania nu a putut face nimic in fata puternicei selectionate a Olandei".


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.